Revesby Workers Club

CLIENT

Built.

Location

Revesby, NSW​

PROJECT DESCRITPTION

The restaurant refurbishment for Revesby Workers Club involved the major upgrade of the existing dining space with a new entrance area, restaurants, new outdoor alfresco, onsite micro brewery, amenities, kids’ theatre room and commercial kitchens.

SCOPE

Waterproofing membranes with a trafficable, anti-slip, chemically resistant, epoxy screed installed to all back of house areas including kitchens, cool rooms and micro brewery. Sheet and liquid membranes installed to large outdoor terrace/alfresco dining area including garden and landscaped spaces.

click on image to enlarge

© Superseal Protective Coatings | Privacy Policy

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
Superseal Logo Reverse.png